next run in

 • Days
 • Hours
 • Mins
 • SURVIVALRUN HARREVELD 2024

  Op 16 juni 2024 komt de Survivalrun Harreveld weer tot leven met een ander parcours dat klaar staat om je uit te dagen en je doorzettingsvermogen te testen. De organisatie is druk bezig met alle voorbereidingen voor dit legendarische evenement in Harreveld.

  Of je nu een ervaren deelnemer bent of voor het eerst meedoet, deze survivalrun biedt voor elk wat wils. Met zowel korte als lange afstanden voor jeugd en volwassenen, er is geen beter moment om jezelf uit te dagen. Op 25 februari om 19:00 uur gaat de inschrijving voor de Survivalrun Harreveld open. Meld je snel aan voordat alle startbewijzen vergeven zijn.

  Houd onze website goed in de gaten voor alle laatste updates en belangrijke informatie over de wedstrijd. Hier vind je alles wat je moet weten over het parcours, de inschrijvingsdetails, en tips voor een optimale voorbereiding.

  Als je niet mee kunt doen als deelnemer, geen zorgen! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven en ons team van fantastische vrijwilligers te versterken. Dan maak je toch deel uit van dit geweldige evenement, zelfs als je niet aan de startlijn staat. Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger.

  De Survivalrun Harreveld wacht op jouw komst of je nu als deelnemer of als vrijwilliger verschijnt.  Taken

  Bouwploeg
  Shirt / bandje
  uitgifte
  Posten
  hindernis
  Inleverpunt
  spullen
  Verzorging /
  catering
  Opruimploeg

  Vrijwilligers RUN

  Een survivalrun is alleen mogelijk door alle vrijwilligers die ons komen helpen. De bouwploeg begint al weken van tevoren met het organiseren van materialen en het opzetten van hindernissen op strategische locaties. De eerste vergadering is op 28 maart 2024. Ben je hier ook bij?

  Op de dag van de run hebben we een leger van ongeveer 180 fantastische vrijwilligers nodig om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Van het bemannen van hindernisposten tot het bieden van EHBO-ondersteuning, van het verspreiden van oppeppers tot het vegen van het parcours.

  Ben jij klaar om deel uit te maken van ons team van helden? We hebben altijd gemotiveerde individuen nodig die deelnemers aanmoedigen en hindernisposten bemannen. Wil jij ons helpen om deze wedstrijd tot een succes te maken voor alle deelnemers?

  Als blijk van waardering zorgen wij voor heerlijke verse koffie en een smakelijk lunchpakketje om jouw energie op peil te houden tijdens deze onvergetelijke dag.

  En zelfs de dag na de race hebben we nog steeds een team van vrijwilligers nodig om te helpen bij het afbreken en opruimen van alle hindernissen en materialen. Help je ons mee?
  Klik hier om je aan te melden door je gegevens en voorkeuren bij ons achter te laten. Alvast enorm bedankt!

  Run Sponsors

  Dankzij de genereuze steun van onze sponsoren kunnen wij keer op keer een onvergetelijke survivalrun organiseren. Deze steun is van onschatbare waarde voor ons. Als blijk van waardering zetten we jouw bedrijf in de schijnwerpers door deze te vermelden bijvoorbeeld op de wedstrijdshirts, banners of als naam van een hindernis.

  Je logo verdient in ieder geval een prominente plek op onze website. Wil jij je logo ook in de onderstaande banner? Er zijn diverse mogelijkheden tot sponsoring beschikbaar (zie ons Sponsorboekje 2024 (PDF)), waarbij we ervoor zorgen dat jouw bedrijf op een sportieve, stoere manier wordt belicht met de survivalrun.

  Ben je geïnteresseerd en heb je mogelijkheden om ons te helpen?
  Neem dan contact met ons op!

  We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en er een geweldig evenement van te maken!

  Logo

  Logo

  Logo

  Logo

  Logo

  Logo

  Logo

  Logo

  Logo

  Logo

  Scroll naar boven